ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ (3/9/2015)

IMG_2536

 

 

 

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, τη Φωκίδα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

 

Οι Βουλευτές και τέως Υπουργοί κκ. Βαγγέλης Μπασιάκος (Βοιωτίας) και Νίκος Δένδιας (Β’ Αθηνών) επισκέφθηκαν, συνοδευόμενοι από την τέως Βουλευτή και Υποψήφια της ΝΔ στη Φωκίδα κα Ασπασία Μανδρέκα, καθώς και κομματικά στελέχη του Ν.Φωκίδας, και είχαν συνεργασία στα Γραφεία τους, κατά σειράν:

  • με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ.Κώστα Μίχο και στελέχη της Περιφέρειας,
  • με το Δήμαρχο Δελφών κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και στελέχη του Δήμου,
  • στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, καθώς και στο Κέντρο Κράτησης Άμφισσας, με τον Υποστράτηγο κ.Αποστολόπουλο, τον Ταξίαρχο κ. Πολύζο και άλλα στελέχη της Αστυνομίας.

Στις συσκέψεις αυτές συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα συγκεκριμένα τοπικά προβλήματα του κάθε φορέα, κατατέθηκαν οι προτάσεις τους και αξιολογήθηκαν εξειδικευμένα μέτρα και δράσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών από την επόμενη Κυβέρνηση.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες της Άμφισσας και της Ιτέας προβλήματα που τέθηκαν.
Η Φωκίδα παρουσιάζει συγκριτικά πλεονεκτήματα, που θα πρέπει να αξιοποιηθούν, κυρίως στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας, του Τουρισμού, της ανάδειξης του αρχαιολογικού θησαυρού, καθώς και της βελτίωσης του οδικού δικτύου και των υποδομών, με τελικό στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, μέσω και της ένταξης σημαντικών αναπτυξιακών έργων και δράσεων.

 

Permanent link to this article: http://www.ebassiakos.gr/?page_id=3248

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann